Sundt, billigt og næringsrigt hundefoder

Det kan være en uigennemskuelig jungle at finde frem til et hundefoder, som har følgende egenskaber:

  • Velsmagende
  • Sundt
  • Næringsrigt
  • Billigt

Normalt følger prisen jo kvaliteten, men man bør som hundeejer alligevel være opmærksom på, man nemt kan føle sig snydt, idet der findes en del dårlige typer hundefoder på markedet, som ikke indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, mineraler og aminosyrer, som en hund har brug for i sin daglige kost. Men man kan spare rigtig mange penge ved at se sig for og købe ind af hundefoder hos en troværdig producent til en fornuftig pris, og derved kan man spare tusindvis af kr. årligt, da man dels skal købe flere kg af den dårlige hundemad, som kan dække hundens behov, og dels vil hunden måske ikke have samme energi eller lange levetid, hvis den ikke får et næringsrigt hundefoder hver dag.

Prisforskelle på hundefoder

Der findes reelt ingen øvre grænse for, hvor meget den årlige udgift til hundefoder er, idet mange betaler langt over 10.000 kr. årligt, mens andre måske nøjes med kun 1.500 kr. i årlige udgifter til en billigere form for hundefoder. Analyser på området er kommet frem til et resultat, at de billige typer hundefoder har en noget større andel af kulhydrater og mindre fedt, hvilket ikke er specielt overraskende, da korn er en billig vare. Hunde foretrækker dog et foder bestående af mindre kulhydrater og mere fedt, som jo giver maden smag, og dette findes som bekendt i proteiner i kødprodukter. Hunde er en naturlig kødæder, så her får hunde sin del af animalske proteiner og fedtsyrer, og desuden skal de have et tilskud af den nødvendige omega 3-fedtsyre ved navn alfa-linolensyre til EPA og DHA. Det er også vigtigt for hvalpe og drægtige tæver får ekstra protein og energiindhold i deres hundefoder, men generelt har alle hunderacer i praksis det samme næringsbehov. Hunde minder forbløffende meget om mennesker, og hos hunde er der også en stigende tendens til overvægt, da hunde langt fra får den nødvendige motion, som mange mennesker burde gøre mere ud af, da de ofte selv trænger til motion og døjer med overvægt.

Køb billigt hundefoder online i høj kvalitet

Man får naturligvis mest hundemad, når man køber det på tilbud, men man kan ligeså godt købe det et sted, hvor der ikke skal betales dyr husleje og forhandleravance, så man kan måske købe det engros hos en grossist. Man kan faktisk købe hundefoder i høj kvalitet hos flere webshops, der normalt har et stort udvalg af forskellige produkter til alle typer hunde. Eksempelvis Olivers.dk er en webshop med speciale i næringsrigt hundefoder til alle typer hunde i alle aldre. På deres hjemmeside kan man både bestille små prøvepakker samt store økonomipakker med hundefoder til absolut konkurrencedygtige priser.

Skriv en kommentar