Hundepleje og wellness

Hvis du vil forkæle din bedre halvdel derhjemme, så har wellness altid været et populært valg, så hvorfor nøjes med at forkæle din mand eller kone? Din hund vil være dig evigt taknemmelig, hvis du også inkluderer den. Hvis wellness defineres som ”en tilgang til sundhedspleje, som lægger vægt på at forebygge sygdom og forlænge livet”, så ønsker vi vel alle dette for vores trofaste – lille som store – bedste ven, ikke?

Hunde wellness kan både handle om, at sørge for det rette foder til din hund, at den får den rette motion og træning eller velvære. Alle hunde er forskellige alt afhængigt af race og vil derfor kræve forskellige løsninger, men én ting der ikke ændrer sig afhængigt af racen, det er, at hunde har brug for de rette næringsstoffer, antioxidanter og omega fedtsyrer for, at leve et sundt og aktivt liv.

Køb hunde wellness online og spar tid og penge

Mit favoritsted er Olivers.dk, da de har et rigtig stort og bredt sortiment indenfor hundeplejeprodukter, som varmt kan anbefales. En vigtig ting, at passe og pleje godt hos din hund, er dens pels. Det er derfor vigtigt at bade den regelmæssigt, og hertil er der nogle produkter jeg varmt kan anbefale alle at bruge.

Hvis du vil sørge for, at din hund har en blød og fyldig pels, så er det virkelig vigtigt, at bruge en god og nærende shampoo – den vil holde flot liv i din hunds pels og hvis du kombinerer den med en god pelsbalsam, så skal du bare se løjer – du kommer ikke til at gå på kompromis igen, når du først ser og føler den kæmpe forskel på din hunds velplejede pels.
Ligesom at dine fødder foretrækker godt fodtøj med god affjedring og komfort, så er det også vigtigt, at beskytte din hunds poter med aloe vera fra en poteplejespray, ligeså vel som at lægge en beskyttende hinde over dens trædepuder med potevoks. Med disse to tro trin, er det ligesom at give din hund et par behagelige ECCO sko på poterne, og det vil den virkelig nyde godt af i længden.

Billede: jencu

[pagelist_ext child_of="current" show_first_image="1" more_tag="1" limit_content="150" class="subpages"]

Skriv en kommentar