Aktiver din hund og dig selv

Et af de store ansvarsområder ved at have en hund er, at man skal lufte den flere gange dagligt, hvilket kræver koordinering af din dag og at du afsætter tid til det, hvilket for mange mennesker ikke altid er lige let. Hverdagen kan være stressende og der er tit mange ting man skal nå, hvilket gør det svært for mange, at overskue flere daglige ture med hunden.

Kombiner sport og din gåtur med hunden

Sport er en super lækker ting, at kombinere med sine gåture. Mange folk løber eller går ture dagligt, så hvorfor ikke kombinere det med de daglige ”tjanser”, så det i stedet for en tjans, føles som kvalitetstid med din hund? Den vil elske det, da det også er vigtigt, at stimulere den via fysiske aktiviteter. Du kan tage din aftenlige løbetur eller powerwalk med hund, eller endda hive rulleskøjterne frem fra gemmerne, hvis du har det rette udstyr. Her er det vigtigt at have en praktisk hundesnor med lang udtrækkelig line. Jeg har en med fleksibel tilbagetrækningssystem, der gør, at jeg let kan holde styr på min hund selv i høj fart. Det er vigtigt, at snoren er robust og holdbar.

Når det er vinter, hvilket det næsten er 6 måneder ud af 12 i Danmark, så gælder det om at have en vindtæt og forholdsvis varm løbetrøje eller jakke på. Her har jeg personligt rigtig gode erfaringer med Nike AEROLOFT HYBRID løbetrøje, som jeg fandt på stylepit.dk til en god pris. Her har jeg fundet det meste af mit løbetøj og sko – endda  med gode rabatter – så tjek endelig det ud, det kan varmt anbefales.

[pagelist_ext child_of="current" show_first_image="1" more_tag="1" limit_content="150" class="subpages"]

Skriv en kommentar