Derfor bør man anvende BARF foder

Mange hundeejere har prøvet at give sine hunde forskellige typer hundefoder, og erfaringerne er ganske ens på dette område. Hunde har nemlig et bestemt næringsbehov, der skal dækkes, og med sunde typer hundefoder er det ikke nødvendigt med store portioner, hvorimod hunden skal have meget mere af de ofte billigere typer hundefoder, da disse indeholder mange tilsætningsstoffer, der naturligvis giver en mindre kilopris. Men det er sundest for hunde, hvis man fra starten af giver dem et sundt og næringsrigt måltid, og hunde har brug for kød, så derfor er BARF foder den bedste løsning til hunde.

Hundens næringsbehov

Hunde er kødædere, og fra naturens side skal de derfor have kød hver eneste dag, idet hunde har brug for vigtige aminosyrer, omega fedtsyrer samt animalske proteiner. Kornprodukter er væsentligt billigere end kød, så derfor prøver mange producenter at blande kornprodukter sammen med kødet, hvilket naturligvis får prisen til at falde, men hunden skal nu have meget mere i madskålen hver dag for at få dækket sit ernæringsbehov.

Mange hunde kan på samme måde som mennesker få allergier og kan også blive syge af kunstige tilsætningsstoffer og farvestoffer, så man bør fravælge dette, når man vælger hundefoder. Der skal også være mange fibre i kosten, og kødet må gerne komme fra enten okse, gris, kylling, lam eller fisk. Når man serverer BARF foder, så kan man være sikker på, det er sundt for din hund, da der nu er tale om hundemad af rent kød.

BARF foder kaldes jovialt for Bones And Raw Food, men faktisk står det for Biologically Appropriate Raw Food, og her er der altså ikke anvendt et bindemiddel bestående af ingredienserne korn, majs, ris, ærter eller kartofler. Man kan hente mere viden om fordelene ved at fodre med BARF foder råt og ikke tilberedt på Wikipedia, idet man nemlig under tilberedningen kan ødelægge og nedbryde de vitaminer og enzymer, der er vigtige for din hunds trivsel.

Køb BARF foder på nettet

Hvis man ikke lige kan finde BARF foder i supermarkedet eller hos den lokale dyrehandel, så bør man ikke fortvivle, da det alligevel er nemmere og billigere at handle hos en webshop, da denne type forretninger har langt færre driftsudgifter og samtidigt køber større partier til lageret.

Man kan hente priser og inspiration til BARF foder her. da de dels har et stort udvalg af foder, legetøj og udstyr til kæledyr fra alle de kendte mærker, og desuden er priserne meget konkurrencedygtige, så man kan måske spare både tid og penge fremover ved at handle BARF foder på nettet.