Bliv klogere på gåturen med din hund

Alle hundeejere kender til de daglige ture med hunden. Det er ikke altid, det er lige spændende, men det ændrer dog ikke på, at du er nødt til det. Din hund har brug for frisk luft og en masse motion. Hvis du er én af de personer, der ikke synes, det er specielt morsomt at skulle gå tur med hunden, så skal du blot blive bedre til at medbringe underholdning.

Du kan eksempelvis udnytte tiden og gøre en aktiv indsats for at blive klogere, mens du går tur med hunden. Hvis det er noget, der har din interesse, så har du faktisk flere gode muligheder. Det er en overset mulighed hos mange hundeejere, der typisk bruger megen tid på gåture med hunden – og denne tid bør man naturligvis udnytte bedst muligt.

1. Lyt til en faglitterær lydbog

Det nemmeste og mest effektive er at lytte til en lydbog. Det er tilmed nemt at komme i gang med, da du blot kan oprette en konto hos én af de utallige streamingtjenester såsom Mofibo, Audible eller Storytel. På disse tjenester får du adgang til mange tusinde lydbøger, du frit kan lytte til. Det hele foregår endda blot via en simpel app til din smartphone.

Der er skrevet bøger og indbetalt lydbøger inden for alle emner. Det er ensbetydende med, at hvad end for et emne, du ønsker at blive klogere på, så har du rig mulighed for dette. Én af de klare fordele ved at vælge denne løsning er, at du ikke mister koncentrationen, da du blot skal have et headset i ørene, og derfor nemt kan koncentrere dig om hunden.

2. Find et godt podcast

At lytte til en podcast er også en god måde at tilegne sig ny viden. Ofte inkluderer en podcast en dialog mellem to eller flere personer. Dette giver dig mulighed for at være på sidelinjen, når eksperterne giver deres besyv på og diskuterer en række aspekter af det emne, du har valgt.

Der findes mange podcasts på dansk, men endnu flere på engelsk. Derfor er der også størst sandsynlighed for at finde noget på engelsk, som går godt i spænd med de emner, du har interesse for. Der findes mange steder, hvor du kan lytte til podcasts, men Spotify og iTunes er dog to af de steder, hvor du finder det største udvalg af faglitterære podcasts.

3. Bliv klogere med citater og ordsprog

Du behøver ikke at læse tungere bøger for at blive klogere. I mange tilfælde kan du faktisk nøjes med små citater. Det er ikke alle, der er klar over dette, men citater fra store personligheder kan byde på stor visdom, som du kan tage med dig i livet. Derfor er det naturligvis også oplagt, at læse små citater på din telefon, mens du går en skøn tur med hunden.

Ordsprog kan du finde mange steder, men ved at klikke her, får du adgang til et stort udvalg af citater, der kan holde dig beskæftiger på mange gåture fremadrettet.