Sund hundefoder

Hundefoder findes i hundrede vis af udgaver, alt afhængigt af hvilken en hunderace man har samt hvilke specifikke behov de har ift. type og alder. En schæfer kræver eksempelvis anderledes kost end en lille fransk bulldog, ligesom at en golden retriever kræver anderledes kost end en bichon frisé eller bichon havanais.
Der findes alt fra vægtkontrollerende hundefoder til overvægtige hunde til allergivenligt korn frit hundefoder med f.eks. fisk, til voksne hunde med pelsproblemer.

Hundefoder udover det sædvanlige!

Det er vigtigt, at man sørger for den rette hundefoder til sin hund, så den bl.a. får de nødvendige omega-fedtsyrer, vitaminer og fibre. For mig er kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler et stort no-go. Ligeså vel som at jeg gerne vil have mad lavet af de bedste ingredienser, så skal min hund også, og der går jeg ikke på kompromis. Jeg har personligt en labrador retriever og den får et komplet og meget afbalanceret hundefoder med kylling og masser af omega 3 og 6 fedtsyrer. Du finder masser af lækkert, sundt hundefoder hos Oliver’s.

Skriv en kommentar